Mobirise

Angélique 

Angélique Windey 

Ik ben gepassioneerd over hoe het lichaam in zijn/haar totaliteit functioneert. Elk lichaam met klachten is een groot mysterie met een eigen handleiding dat ons aanwijzingen geeft. Ik vertaal deze en maken een lichaamseigen handleiding voor jou.


The road to health is paved with good intestines!
- Sherry A Rogers


De relatie tussen lichaam en psyche

De wisselwerking en de relatie van het lichaam met de psyche intrigeren me. Om me hierin verder te verdiepen, volg ik momenteel een opleiding psychotherapeut. Concreet wil dit zeggen: de fysiologische oorzaak van psychische klachten en omgekeerd, want lichaam en psyche zijn niet los te koppelen van elkaar.

Stress heeft invloed op zowat elk systeem in je lichaam, samen met een slechte spijsvertering en een niet goed functionerende lever veroorzaakt dit klachten. Hoe we ons voelen, onze gemoedstoestand, wordt bepaald door onze hormonen. Wanneer er hormonale disbalansen ontstaan, zullen we ons minder goed voelen.

Mentale, maar ook lichamelijke klachten, zoals: allergieën, intoleranties, toxines uit voeding en dranken worden veroorzaakt door stress, dit heeft een grote impact op ons lichaam.

Hoe kan ik 100% gelukkig zijn ?!

“Hoe kan ik 100% gelukkig zijn?” “Hoe maak ik mijn lichaam gezond, zonder afhankelijk te zijn van medicatie?” “Hoe zorg ik ervoor dat ik me opnieuw goed voel in mijn vel?” Dit soort vragen stelde ik mezelf.

Door de bovenstaande vragen, ondervond ik dat een niet goed functionerend en klachten vertonend lichaam een grote impact heeft op de levensvreugde. Een opgeblazen buik, hooikoorts, eczeem, acne en nog zo veel meer aandoeningen zorgen ervoor dat jouw zelfbeeld daalt, waardoor je je niet goed voelt in je vel.  

Klachten hebben een grote impact op de levensvreugde! 

In het begrip "gezondheid"  - in de breedste zin van het woord - verdiep ik me al 10 jaar, in eerste instantie om mijn eigen lichaam weer gezond te maken, maar later groeide het uit tot een diepgewortelde passie! 

Ik kan zeggen dat ik ondertussen de handleiding voor het lichaam op een natuurlijke manier gezond te maken, in handen heb.

Elk lichaam heeft een persoonlijke en gespecialiseerde handleiding nodig, omdat ieder lichaam andere vragen en noden heeft.

Ik kan niet wachten om met jou jouw persoonlijke handleiding te schrijven en te finetunen! Mijn relevante educatie 

 • Gecertificeerd Orthomoleculair therapeut: voeding en suppletie 
 •  Gecertificeerd darmtherapeut 
 •  Trainer hormoonfactor / Hormoon coach
 •  Psychotherapeut in opleiding 
 •  Gediplomeerd hypnotherapeut door de "national guild of hypnotists" en Hans Geervliet
 •  2 jaar kruidengeneeskunde bij Het Kruidenrijk in Nederland
 • Brainspotting 
 • Hartcoherentie coach 
 • Cognitieve gedragstherapeut
 • Stress counselor 
 • Ademhalingscoach

© Copyright Praktijk AW. All Rights Reserved.

Built with Mobirise free software