Mobirise

Paard Glorioso

Wat is levensbegeleiding?

Levensbegeleiding is geen coaching, ook geen therapie.  Het is een intuïtieve en zeer lichaamsgerichte combinatie van beiden maar met zo veel meer. 

Levensbegeleiding vindt plaats in de praktijkruimte te Schoten of Wuustwezel, in de natuur of bij de paarden. 

Belangrijke elementen tijdens levensbegeleiding sessies: 
- Hypnotherapie 
- Ademwerk 
- Natuurgeneeskunde ( essentiële oliën, edelstenen, kruiden)  
- Reiki 
- Coaching  met paarden 
- coaching met natuurelementen
- Gesprekstherapie 
- Intentie vorming / affirmaties 
- Mindfulness 
- ... 

Mobirise

Hoe ziet een sessie eruit?

Afhankelijk van welke "tool" je kiest (paarden coaching, ademwerk, hypnotherapie of reiki) wordt de sessie volledig op maat gemaakt op basis van de reden voor de sessie en jouw hulpvraag. 

Een sessie duurt gemiddeld een 1,5 a 2 uur en start met een inleidend gesprek. Hier gaan we jouw persoonlijke intentie, mantra of affirmatie bepalen die je meeneemt in de rest van de sessie ( en de week of maand)

Er wordt ook een lekker kruiden theetje aangeboden bij aankomst en mag je ook, indien gewenst en nodig, een edelsteen kiezen die jou zal ondersteunen tijdens de sessie en een essentiële olie. 

Als het nodig is komen er ook natuurgeneeskundige elementen en remedies aan te pas om ook jouw fysieke lichaam ondersteuning te bieden. 

Mobirise

Hoezo, persoonlijk en op maat gemaakt? 

Alles wordt afgestemd op wat jouw ziel nodig heeft om te groeien. Afhankelijk van waar meer inzicht, diepgang, heling en bewustwording mag gekregen worden. 

Zo gaan we meer en meer in de richting van (zelf)liefde, (zelf)vertrouwen, (innerlijke) vrijheid én geluk! 

Tijdens de sessies spreken we JOUW innerlijke wijsheid aan, die je altijd bezit, maar soms niet (meer bijkan). We zorgen ervoor dat jouw intuïtie versterkt wordt. Het is tenslotte de bedoeling dat jij de tools krijgt om zelf door te kunnen en creator te zijn van jouw leven.

© Copyright Praktijk AW. All Rights Reserved.

Created with Mobirise site maker