Wat is Reiki ? 

Reiki is een eeuwenoude Japanse heling-techniek, die doorheen de eeuwen haar effectiviteit al meer dan eens bewezen heeft.

Deze techniek is bijzonder krachtig en maakt gebruik van de universele en helende levensenergie, die gericht wordt ingezet door middel van intentie en aandacht. 

Mobirise

 Dit kan door bijvoorbeeld de handen op bepaalde posities te plaatsen op het lichaam, zodat daar de energie weer kan gaan stromen en herstellen wat nodig is, maar er zijn ook een heleboel andere "technieken". 

Reiki kan ingezet worden voor zowel balans te creëeren in het energetische lichaam, het emotionele/mentale en ons fysieke lichaam. Denk daarbij aan fysieke klachten, het chakra systeem helen en balanceren, maar zeker ook aan bepaalde overtuigingen en emoties die vastzitten die dankzij Reiki kunnen losgelaten worden en getransformeerd. 

Reiki is een vorm van healing en van voor mensen als ook dieren

Mobirise

Reiki behandeling van op afstand.

Energie kent natuurlijk geen tijd of ruimte, dit is een heel menselijk concept. 
Dit maakt het mogelijk om een Reiki behandeling van op afstand te geven, uiteraard worden dan op voorhand de nodige afspraken hieromtrent gemaakt.

In mijn ervaring, is een reiki behandeling op afstand, gegeven door een ervaren practitioner, bijzonder krachtig, en eigenlijk nog krachtiger dan wanneer iemand aanwezig is in de praktijk. 

De afspraken: 

Op voorhand hebben we een telefoongesprek of Zoom gesprek waarin we kijken wat jouw klacht of hulpvraag is, waarvoor je de Reiki healing wil ontvangen en vraag ik ook eventueel een foto van jou of jouw dier.

Ik geef jou ook een playlist mee, met muziek die jou zal helpen ontspannen gedurende de sessie. Het is aangeraden dat je zelf ook minstens een half uur de tijd neemt voor jezelf, zonder gestoord te worden, en liefst zelfs een uur.

Nadien geef ik de Reiki healing, deze duurt ongeveer een 45 minuten. Na afloop neem ik terug contact op, geef ik jou eventuele boodschappen mee en trek ik ook nog 2 kaarten voor jou met boodschap die jou ondersteunen in waar je op dat moment vastloopt.

Indien van toepassing, geef ik nadien nog een oefening mee met een persoonlijke mantra/intentie/affirmatie, die jouw heling nog zal verder zetten gedurende de volgende 21 dagen. 

© Copyright Praktijk AW. All Rights Reserved.

Mobirise free maker - Find out