Mind-body Academy

Dé online academy voor rust en balans in hoofd en lichaam

In deze online academy houden we bewust onze prijzen heel laagdrempelig en toegankelijk!
Waarom? Omdat deze kennis en oefeningen voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. De online programma's die we aanbieden in deze academy zijn laagdrempelig, eerlijk in prijs en hebben een lage tijdsinvestering! Je hebt echt geen maanden nodig om bepaalde tools onder de knie te krijgen. 

We leggen de focus op stress verminderen, zenuwstelsel kalmeren, brein-fysiologie en - gezondheid en constructief leren omgaan met emoties. Afhankelijk van de cursus die je kiest, ligt de focus op een van bovenstaande thema's.
Wat is er zo leuk aan? Alles is eigenlijk zo simpel, wetenschappelijk onderbouwd ( dus geen zweverig gedoe) én bewezen effectief! Want waarom moeilijk doen als het ook gewoon lekker makkelijk kan. Onze trainingen komen steeds in de vorm van een soort 'toolbox' die jou tools in handen geeft om zelf aan de slag te gaan, met de nodige kennis.

Angélique zal jouw docent van dienst zijn en af en toe zal zij ook een gastdocent uitnodigen om bepaalde onderwerpen te verdiepen.

De online trainingen

Mobirise Website Builder
S.O.S EMOTIE! Toolbox

Krijg een super handig emotie-stappenplan en leer hoe je jouw emoties eindelijk in de hand krijgt. Yep, ook de niet zo fijne emoties :-) 

Mobirise Website Builder
KALM! Toolbox

Verminder stress, kalmeer en herbalanceer je zenuwstelsel met deze super effectieve toolkit! 

Mobirise Website Builder
HERSTEL! Toolbox

Voel je lekker in je vel! Hier zoomen we in op jouw brein-fysiologie en hoe deze te herstellen om meer rust, geluk en gezondheid te ervaren.

Mobirise Website Builder
RESET! Toolbox

Transformeer je belemmerende overtuigingen en patronen 

Mobirise Website Builder
S.O.S ANGST! Toolbox

Maak komaf met je angsten, samen met gastdocent en psycholoog Lynn Spillemaeckers.

Mobirise Website Builder
Happy Brain Program

Complete training voor een gezond, gelukkig en succesvol leven! Online training inclusief een persoonlijke 1 op 1 sessie.

Jouw trainer

Mobirise Website Builder
Angélique Windey
Cognitief therapeut & brain coach

All rights reserved Praktijk AW

HTML Code Generator