Yoga & meditatie

Op een unieke locatie in de natuur 

'Re-connect to your inner nature' dankzij ons 'a-TIPI-cal mornings traject'

Verbinden met jezelf en met de natuur, dat hebben we allemaal nodig om gezond en gelukkig te zijn. Alleen is het soms lastig in de huidige maatschappij om daar voldoende 'tijd' voor te nemen. We worden al snel gevangen genomen in de dagelijkse sleur, alles moet snel gebeuren en er moet ook zoveel gedaan worden. Herken jij dat? 

Onze 'a-TIPI-cal mornings' zijn een reeks van 7 opeenvolgende zondagochtenden op een unieke locatie in de natuur.
Een kleine commitment met een grote impact! 

Elke ochtend komen we samen, drinken we een lekkere verse kruidenthee en starten we met 1 uur yoga. Nadien is er een korte pauze en gaan we door met 1 uur meditatie. Geen zorgen, niet het soort saaie meditatie waarbij je neerzit en er verwacht wordt een uur stil te zitten. We gaan jou stap voor stap leren mediteren op een laagdrempelige, magische manier.
Je zal merken dat mediteren wél jouw ding is ;-). 

Daarbij geven we jou ook een toolkit mee met simpele manieren waarmee jij snel jouw zenuwstelsel kan kalmeren, resetten en balanseren. We eindigen met een lekkere (en gezonde) snack en een connectie-uurtje waarin je babbelen, connecten en relaxen in de natuur. De thee en snacks worden door ons voorzien. 

Waarom 7 ochtenden? 
We kiezen voor 7 ochtenden omdat we telkens 1 energiecentrum als focuspunt nemen voor onze sessies. We hebben als mens in totaal 7 energiecentra. We geven ook telkens wat meer informatie over dit specifieke energiecentrum, wat het voor je kan doen, wat je kan merken als dit uit balans is en wat je voelt als het wel in balans is.
Per jaar starten er verschillende reeksen. 


De eerstvolgende reeks gaat van start op zondag 10 september 2023, 7 opeenvolgende ochtenden ( met uitzondering van 1 oktober) 

Mobirise Website Builder

Onze tipi tent

Onze a-TIPI-sche locatie

We hebben een heel fijn plekje in de natuur die voor een groot stuk deel uitmaakt van het hele traject. Deze locatie zorgt ervoor dat je wordt uitgenodigd om naar binnen te keren, naar je eigen natuur, in de natuur. 

Onze locatie bevindt zich in Wuustwezel, ten noorden van Antwerpen. Het exacte adres wordt meegedeeld na de inschrijving. 


De eerstvolgende reeks gaat van start op zondag 10 september 2023,  7 opeenvolgende ochtenden ( met uitzondering van 1 oktober) 

Wat kan je verwachten na het traject: 

 • Rust in je hoofd
 • Makkelijk kunnen mediteren 
 • Een toolkit die je jou hele leven lang kan meenemen
 • Meer balans en rust in je leven
 • Makkelijker omgaan met 'lastige' emoties en moeilijke situaties 
 • Verbetering van fysieke klachten
 • Een leniger lichaam
 • Betere verbinding met jouw intuïtie 

Jouw team

Mobirise Website Builder
Angélique Windey
Cognitief therapeut & brain coach
Mobirise Website Builder
Agija Jessere

Yoga teacher

Praktische gegevens

 • Wanneer gaat de eerstvolgende 'a-TIPI-cal mornings' reeks door?
  De eerstvolgende reeks staat gepland op zondag 10 september 2023, 7 opeenvolgende ochtenden met uitzondering van 1 oktober
 • Wat is het adres?
  De a-TIPI-cal mornings gaan door in Wuustwezel, ten noorden van Antwerpen. Het exacte adres ontvang je bij je inschrijving.
 • Hoe groot zijn de groepen?
  We hanteren een maximum van 6 deelnemers. Het zijn dus vrij kleine groepen en de plekjes zijn dus beperkt! Op deze manier kunnen wij kwalitatieve persoonlijke begeleiding bieden.
 • Wat is de prijs?
  De prijs van deze 7 ochtenden reeks bedraagt 250 euro. Elke ochtend bestaat uit 3 uren waarvan 1 uur yogales, 1 uur meditatie les en 1 uur verbindingsmoment met thee en snacks inclusief. Dat wil zeggen dat je per ochtend slechts 35 euro betaald. 
 • Moet ik iets speciaal voorzien?
  Nee, het enige wat je dient te doen is makkelijke kledij dragen. Als je graag jou eigen yogamat, deken en kussen meeneemt mag dat zeker. Eventueel een notitieboekje en een pen om dingen te noteren voor jezelf.
 • Hoe schrijf ik me in? Of hoe kan ik jullie bereiken met mijn vragen?
  Door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zelf contact met je op om al je vragen te beantwoorden en/of jou definitief in te schrijven. 

Interesse? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op! 

All rights reserved Praktijk AW

HTML Code Generator